Könnyű megnyerned, hol senki ellened - Bloggerina verseny 2013 végeredmény

avagy akinek nincs ellenfele, az nem dicsekedhet győzelemmel

Lezárult a Bloggerina szavazás, meg van a két győztes. Mindketten egy csodálatos laptopnak örvenhetnek, sőt a fődíj nyertesének egy munkalehetőséget is felajánlott az NlCafe.

Itt nétheted meg a nyertesek nevét. 
 

Ha kínai az, amiről beszélek, akkor itt meg tudhatod mi az a Bloggerina verseny és mi közöm nekem hozzá.


A verseny nagyon jó kis lehetőség volt számomra, hogy kicsit ismertebbé tegyem a blogomat. A blogot, amit a tavalyi évben a nulláról kezdetm el írni bármiféle hasonló előzmény, tapasztalat bírtokában. A blogot, ami a szívem csücske. A blogot, amit egyre több látogató keres fel. A blogot, amin szép számmal vannak rendszeresen visszatérő és a blogértesítőre is feliratkozók olvasók is.

Egy percig sem jutott eszembe, hogy megnyerhetném a versenyt. Célom az volt, hogy minél több szavazatot összegyűjtsek és ezzel minél előkelőbb helyen végezzek a versenyben. Sok lelkes olvasó szavazatának, megosztásainak és visszajelzéseinek köszönhetően ez sikerült is. A versenyt a 71. helyen zártam, ami kitűnő teljesítmény.

Köszönöm az NlCafe-nak és a Cafeblognak, hogy megrendezteék ezt a versenyt. De a legnagyobb köszönet még is Titeket, olvasókat illet, hogy olvassátok, szeretitek a Virágutazót itt a blogon is és a Facebookon is. Rengeteg erőt, megerősítést ad a folytatáshoz mindenegyes megjegyzés. Nem is gondolnátok, hogy ezek mennyire megmaradnak a szívemben. 


Szívből gratulálok a két nyertesnek és sok új blogbejegyzést és lelkes olvasót kívánok minden női bloggernek!