Gond nem játék - Virágutazó természet kvíz

avagy kártyázás közben v. társasjátékban nem szabad töprengeni, sokáig gondolkodni


Pont ma egy éve nyitottam meg a Virágutazó Facebook oldalamat. Mi mással lehetne ezt megünnepelni, mint egy hatalmas játékkal.

A kezdeti egy-két fős, főleg ismerősökből álló oldal kedvelők szám szép lassan, de biztosan, folyamatosan emelkedik. Büszkén monthatom, hogy most jóval 800 felett járunk. Az egy év alatt igazi kis közösség alakult ki. Többen rendszeresen lájkolják a képeket és hozzászólnak a bejegyzésekhez. Egyre gyakran kapok saját készítésű fotókat vagy a kedves olvasók megosztásokkal hívják fel a figyelmemet egy különösen jó virágos vagy utazásos képre.

 
Keserű Dezsőné, Terike csodálatos sajátkészítésű fotója
 
 Nagyon népszerűek a feladványok, kis fejtörők. még akkor is, ha nincs semmi tét, semmi ajándék, csak egyszerű kis elmebajnokság. Persze az apró kis ajándék mindenkit jobban megmozgat. Nagy drága ajándékot sosem ígérek, viszont nincs átverés, nincs kamu ajándék, kamu nyertes. Az ajándékok biztosan megérkeznek a szerencsésekhez és menetközben legfeljebb csak a játékosok megelégedésére módosítom a játékszabályokat. Előfordult már, hogy a meghirdetettnél több ajándék került kisorsolásra. Az is megesett, hogy az általam legszellemesebbnek ítélt választ vagy legjobbnak tartott képet külön díjjal jutalmaztam. 


Legutóbb a képfeltöltős játékra is szép számmal érkeztek pályaművek és hatalmas verseny alakult ki a végére a díjakért.  Még szerencse, hogy egy kedves ismerősöm, Gécsné Földvári Tímea nagylelkű adományának köszönhetően tudtam extra ajándékokat adni is. Timi a Menyacskadesign ügyeskezű, kreatív ötletgazdája, tervezője, megvalósítója. A játékunkhoz Timi három filcből készült tulipános hűtőmágnessel járult hozzá a játékosok nagy örömére és megelégedesére. Ezúttal is nagyon köszönjük Timi! 

Manyecskadesing által felajánlott ajándékok
 
  

A Virágutazó Facebook oldalon indított játékoknál a sorsolás is gyakran a közönség bevonásával történik. Mindig akadnak lelkes olvasók, akik segédkeznek ebben. 

Úgy vettem észre, hogy az apró meglepetések is vonzóak, örömet okoznak a nyerteseknek. Igyekszem mindig egy kicsit más szuvenírt adni. Az ajándék választásnál figyelembe kell vennem a tárgy méretét, súlyát, törékenységét is. Nem mellékes, hogy az ajándék árához hozzáadódik az egyre magasabb postai költség is. Ezért van az a megkötés is, hogy csak Magyarország területén élők vehetnek részt a sorsolásban.

Nagyban megkönnyíti a dolgom egy-egy felajánlott nyeremény. A most induló szülinapi  játék helyes megfejtői között kisorsolásra kerül többek között egy régi volt kolléganőm, Csizmásné Varga Judit Horvátországból hozott hűtőmágnese is.


Csizmásné Varga Judit által felajánlott hűtőmágnes

Várod már mi sül ki ebből az egészből? Persze, hogy egy újabb játék, mi más! Egy olyan játék, ami még eddig nem volt, egy 13+1 kérdéses totó, egy természet kvíz, amiben jó részt virágokkal kapcsolatos kérdések vannak.

Mielőtt neki ugranál olvasd el a játékszabályokat!


Virágutazó Természet kvíz játék szabályzata:


1. A játék 2013. szeptember 5-től szeptember 15-ig tart, ami egy alkalommal meghosszabbítható.

2. A játékban bárki részt vehet, aki elfogadja a játékszabályokat és hozzájárul ahhoz, hogy a játék nyerteseként a neve a Virágutazó Facebook oldalon megjelenjen. Ajándékot küldeni csak Magyarország területén belüli van módom.

3. A játék elindtíásához a Virágutazó oldal rajongójának kell lenni, ezért először a tetszik gombot meg kell nyomni.

4. A játék elindításával a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az alkalmazás a Facebook adatait kezelje valamint a nyeremény sorsoláshoz megadott adatai a sorsolásban résztvegyenek. Az alkalmazás által tárolt adatok nem kerülnek sem kiadásra, sem további felhasználásra, kizárólag sorsolási célokat szolgálnak.

5. Egy személy maximum ötször játszhat a játékban, azonban a sorsolásnál mindenki csak egyszer, a legtöbb pontot elért totójával szerepelhet. Az 5-nél többször válaszolók automatikusan kizárják magukat a játékból.

6. Az eredményhirdetésre a játék lezárulása után kerül sor. A 3 nyertes a legtöbb helyes választ adók közül sorsolással kerül kiválasztásra.

7. A játék nyereménye három Virágutazó ajándékcsomag, amely mindegyike kisebb értékű virágokkal, utazásokkal kapcsolatos tárgyakat tartalmaz.
                              

De nem is untatlak tovább, katt ide, lájkold az oldalt és törd a kis buksid!

Jó játékot kívánok Mindenkinek! - szerintem ezt már senki sem olvasta . :(