Szerelem, bor, kocka ürítik az erszényt - 13+1 Valentin-napi ajándék ötlet

avagy sok pénzt elvisz az udvarlás, az ital és a szerencse játék


A Valentin-nap felejthetetlenné tételéhez hoztam 13+1 ötletet. Válassz pénztárcádnak, ízlésednek, kedvednek megfelelően.   

1. Romantikus vacsora
Foglaltass asztalt egy hangulatos kisvendéglőben, kedvenc éttermetekben, ahol az esküvőtök volt vagy esetleg ott, ahol az első randik alkalmával találkoztatok.


2. Kényeztető vacsora otthon
Készíts könnyű, rafinált ételt a hódításhoz pezsgővel, gyertya fénnyel..





3. Írj verset
Lepd meg párodat hozzáírt szerelmes verssel, írj egy költeményt érzéseidről, szerelmedről.


4. Fénykép vagy fényképes ajándék tárgy
Közös szép emléket idéző fotótokat tedd bele egy dekoratív képkeretbe vagy a szerelmetek nagy pillanatiról készült képeket egy fotóalbumba, esetleg készíttess fényképes ajándékot, pl. egéralátét, hógömb, mindkettőtöknek egy-egy póló kedvenc helyetekről, stb.





5. Közös kényeztető fürdőzés
Gyertyákkal készíts hangulatvilágítást a fürdőszobába és fürdősókkal, fürdőgolyókkal tedd teljesebbé az élményt.


6. Utazzatok el egy romantikus városba
Párizs, Velence, vagy akár Verona. Bár melyik kitűnő választás. Évente, több, mint egy millió turista keresi fel a kultikus helyet Veronában, ahol a legenda szerint Rómeó és Júlia örök szerelmet vallott egymásnak. Nincs is szebb, mint egy lánykérés az ódon falak között.


Júlia erkélye Veronában


7. Fizess be egy Wellness hétvégére
Vidd el párodat egy wellness szállodai hétvégére.


8. Díszítsd fel a lakást vagy akár az erkélyt virágokkal, szívecskékkel, lufikkal
A különleges napnak különleges hangulat dukál. Add meg a módját.



Valentin-nap az erkélyen


9. Vásárolj szexis fehérneműt magadnak és légy Te magad az igazi ajándék
Hát ezt nem ragozom tovább, tudod Te mit kíván a párod!


10. Készíts csokicsokrot vagy csokivirágokat
Párod kedvenc édességéből és krepp-papírból készíts virágokat vagy készíts csokicsokrot. Csokicsokrot a virágboltokban is tudsz vásárolni, szinte mindegyik virágbolt kész csokrokkal várja ilyenkor a vevőket, de vannak, ahol a vitt bonbonokból készítik el a mesterművet.


Csokivirág


11. Csinálj valami egészen különlegeset, meglepőt
Csinál valami szokatlant, valami meglepőt, amit még eddig soha. Például, ha nem vagy egy konyhatündér, nem szoktál sütni, de a párod szereti az édességet, akkor lepd meg őt egy kis finomsággal amit eddig még sosem készítettél. Lehet ez akár egy új fajta szív alakú torta vagy aprósütemény. Rengeteg nagyon jó sütés nélkül készíthető édesség található az interneten.



Csokicsokor édesszájúaknak

12. Készíts egész évre szóló üzenetet
Írj 365 szerelmes idézetet vagy üzenetet 365 kis papírra, a papírtekercseket rakd be egy szív alakú dobozba, így az egyszeri ajándékod tulajdonképpen egész évre szól majd.


13. Fizesd be a párod egy masszázsra vagy  masszírozd Te magad
A stresszes, zsúfolt napokban igazán pihentető, felfrissítő egy masszás, felüdülés testnek és léleknek egyaránt.


Valentin-nap



13+ 1. Készíts koktélt, szerelmi bájitalt
Erotikus és vágykeltő koktél például a Testa-Rossa  
8-10 szem epret egy kis pezsgővel turmixolj össze jó pürés állagúra. Majd tegyél bele 10 szem jégkockát és ismét egy kis pezsgőt. Egy rövid ideig ismét turmixold, majd öntsd 2 pezsgős pohárba. A tetejére ismét önts pezsgőt. Díszíts eperrel és ha szeretitek menta levéllel. Kortyolgassátok és a többi már csak rajtatok múlik!



Valentin-nap


Folytathatnám a sort, de szerintem ezeket olvasgatva neked is millió újabb ötleted támadt. Fontos, hogy ne úgy gondolj a Valentin-napra, hogy az egy nyűg, mert pénz kell hozzá, ki kell találni mit adjál. Arra koncentrálj, hogy minek örülne leginkább a párod. Sok esetben a legegyszerűbb és legolcsóbb dolgok a leghatásosabbak. Ha meg van a tuti ötlet, akkor már semmi sem tarthat vissza attól, hogy felejthetetlenné tegyétek ezt a komor februári napot. Hidd el ajándék nélkül is különlegessé varázsolható ez a nap. Fordíts kicsit több figyelmet a párodra, öltözködj kihívóbban, legyen ez egy különleges alkalom a romantikára, az erotikus pajzánkodásra. 


Az utolsó és legfontosabb tanács: Bármelyen ajándékot is válassz, mindenképp adjál hozzá virágot is! A virág a színpompájával, természetességével, illatával elmaradhatatlan kellék. A virág választáshoz itt találsz ötleteket.


Valentin-nap

Ha a fentiek közül egyik tipp sem jött be, nézz szét itt, hátha a tavalyi ötleteim megihletnek.