Fogadj örökbe egy virágcsokrot!

Virágkötők egy őszinte mosolyért


2015. július 20-án mosolyra és befogadásra vágyó virágcsokrok lepik el az országot. A hazai virágkötők virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt csaljanak. Az apró figyelmességgel arra kívánnak rávilágítani, hogy a virágok mennyire fontos szerepet játszanak életünkben: elkísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig. Akár egy szál virággal is hatalmas örömet lehet szerezni, megszépítheti a legnehezebb napot is. A nagy szeretettel készített virágcsokrok ingyen elvihetők: az áruk csupán egy mosoly.





A Fogadj örökbe egy virágcsokrot! címmel indított nagyszabású kezdeményezés a virágkötők összefogásának eredményeként valósul meg. 2015. július 20-án az ország bármely szegletében járva mosolyfakasztó és örökbefogadásra váró virágcsokrokba botolhatunk, A közterekre, parkokba kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőtáblácska jelzi, hogy melyik virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető az önzetlen gesztus. A megtalált virágcsokrok ingyen elvihetők, azaz örökbe fogadhatók.

A készítők örömmel veszik, ha az új gazdik visszajeleznek a csokor további sorsáról. A kísérőkártyán található címek valamelyikére elküldött fotó méltó köszönet a virágkötő számára. A fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.


A rendhagyó kezdeményezéssel a virágkötők azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a virág és a mosoly mindenkinek jár. Sokszor természetesnek vesszük szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását és elfelejtjük megköszönni egy virággal, egy mosollyal.


Magyarországon az utolsó tíz évben nem volt ekkora méretű, ilyen sok embert és helyszínt érintő virágos megmozdulás. Az esemény különlegességét az adja, hogy a virágokat nemcsak megcsodálni lehet, de a szerencsés megtaláló haza is viheti magának vagy, hogy megajándékozzon egy a számára különleges embert. A virágcsokrokat és a mosolygó embereket 2015. július 20-án érdemes keresni országszerte.


Fogadj örökbe egy virágcsokrot és érjen körbe a mosoly!