Nyerj jegyet a Gandenexpo-ra és az Orchidea Ünnepre!

Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása, a Gardenexpo, 10. alkalommal várja a kertbarátokat friss ötleteivel, hogy ihletet adjon az ideális kert megalkotásához. Az azonos jeggyel látogatható társrendezvénye, az Orchidea Ünnep pedig már harmadik alkalommal kápráztatja el az orchideák rajongóit.

garden2016_020_web

március 18-19-20-i rendezvény különlegesen izgalmas programokkal és kertépítő versennyel kiegészülve várja visszatérő és új vendégeit a Papp László Budapest Sportarénába. Akár a kikapcsolódást, akár az aktív kertápolást keresi, mindent megtalál a kiállításon. Bútorok, medencék, gépek, szerszámok, burkolatok, kiegészítők.

Kerti bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás, öntözéstechnika és inspirációban gazdag bemutatókertek várnak a jubileumi eseményen. Komplett kertépítéstől kis teraszod „tavasziasításáig” minden kerti kérdésre választ kaphatsz az eseményen, ahol a legjobb hazai kert szakértők segítenek a tervezésben és választásban. 

garden2016_019_web

A kertünk lesz a nyári nappalink
Egy-két éve indult, és tovább erősödik az a trend, hogy a kültéri bútorok kárpitjának szövete egyre inkább a magasabb minőséget sugalló, puhább, kellemesebb tapintású beltéri textúrált szövetek hatását adja vissza. Ismét hódít a teak, de már nem a klasszikus angolos-flamandos modellekkel hanem design bútorok formájában, ahol sok egyéb más anyaggal kombinálják mint a rozsdamentes acél, textiléne, fonószál, kültéri bőr, textil szalag, alumínium, és ezzel a kertben még sosem látott formák jelennek meg igazi kültéri nappali hangulatot teremtve.

garden2016_011_web

Húsvéti meglepetésünk 3000 virágzó orchidea
Minden korábbinál pompásabb orchidea bemutató várja rajongóit az idén harmadik alkalommal megrendezett Orchidea Ünnepen, a Gardenexpo azonos jeggyel látogatható társrendezvényén. A tervezők több mint 3000 virágzó orchideát csomagolnak húsvéti köntösbe, melyek között olasz és holland nemesítők különlegességei is megjelennek.  A kiállításon természetesen vásárolni is lehet az orchidea kereskedőktől, sőt, a rendezvény végén a kiállított kompozíciók egy részét is haza lehet vinni.  

orchids-217999_1920

Nyerj egy fantasztikus kerti garnitúrát!
Feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen megnyerni a rendezvény fődíját, egy álomszép kerti garnitúrát!
Egy igazi kert nem egyszerűen zöld, hanem milliónyi színe van, melynek sokszínűsége csakis rajtunk múlik. Megtölthetjük természetességgel, vidámsággal, eleganciával, harmóniával, kényelemmel, praktikussággal, játékossággal, romantikával, illatokkal, ízekkel, bármivel, amire csak vágyunk.  

garden2016_021_web

Nyerd meg az 5 db páros belépő egyikét!
A 2016. március 13-án éjfélig helyesen válaszolók között 5 db páros belépőt sorsolok ki. A nyerteseket a megadott email címen értesítem.





Tetszett a cikk? Oszd meg bátran.

Gyere és nézd meg a balkon-, és hobbi kertészkedéssel foglalkozó Balkonada blogomat is!