Világító virágok a Gardenexpo-n

Köszönöm, hogy olyan sokan játszottatok a hétvégén megrendezésre kerülő Gardenexpo és Orchidea Ünnep páros belépőjegyekért. Megtörtént a sorsolás és ahogy ígértem, a nyerteseket emailben értesítettem. 
Páros belépő jegyet nyertek (a sorsolás sorrendjében):
Pap Sándorné
Király Zelma
Vári István
Bors Ferencné
Asztalos Anita 
Gratulálok a nyerteseknek és jó szórakozást kívánok.
Érdemes lesz mindenkinek kilátogatni a Gardenexpora, hisz egy világpremiernek is szemtanúi lehetünk. A teljes sötétben életre kelő kert, a zöld és kék fényben világító 500 növénnyel feledhetetlen élményt ígér. Hosszú évek magyar fejlesztésének eredménye az a speciális kezelés, amivel a növények világítanak a sötétben.

Gardebexpo világító virág
 
Teljes mértékben természet- és környezetbarát anyagok használatával sikerült kifejleszteni a flAvatarnak azt a kezelést, melyet követően növényeik világítanak a sötétben. Az eredmény olyan meghökkentő, hogy se fotón, de videón nem lehet igazán visszaadni a látványt, ezt személyesen kell átélni. Egy zárt, fedett, 42 négyzetméteres bemutatókertben 500 világító virágot, zöld növényt helyeznek el az alkotók az orchideáktól a rózsákon át a páfrányokig és egyéb örökzöldekig, hogy minél változatosabb, bujább virágáradatban gyönyörködhessenek az érdeklődők. 

Tetszett a cikk? Oszd meg bátran.

Gyere és nézd meg a balkon-, és hobbi kertészkedéssel foglalkozó Balkonada blogomat is!