Gyere Te is az Őszi Balkonada találkozóra!

Növény csereberével egybekötött Balkonada blog találkozónkat immár harmadik alkalommal rendezzük meg 2017. október 22-én. Csatlakozz Te is hozzánk és oszd meg a többi olvasóval a kerti vagy erkélyes tapasztalataidat. Hozz növényeket, magokat, amiket szíves elcserélnél és vigyél haza még többet!





Balkonada találkozó információi

Időpont: 2017. október 22 vasárnap 10:00 – 16:00, bárki bármikor jöhet és csatlakozhat a társasághoz és kezdéstől a zárásig ott leszek
Helyszín:  kiskertpiac Anker’t, Budapest, Paulay Ede utca 33, az Újszínház mellett - igazán elbűvölő, nagyon hangulatos hely. 
Megközelítés tömegközlekedéssel:
a Deák Ferenc térről, Erzsébet tértől, Andrássy úttól néhány perc séta, a kisföldalattiról az Operaház megállónál kell leszállni, az Anker't az Újszínház melletti épületben található.
Parkolás autóval érkezőknek:
a parkolás hétvégén az utcán ingyenes, egyéb lehetőség pl. a Central Passage alatti garázs (a Paulay Ede utca 5. a Király utca 8-10. felől is megközelíthető) vagy a Székely Mihály utcában lévő parkolóház.
A találkozónkra kijelölt hely a bejárattal szemben, az udvar túlsó végén jobbra, a Disco feliratú helyiségben lesz, ahol az első két alkalommal is voltunk. A találkozót növény és tapasztalat cserével kötjük egybe, kedvünkre cserélhetjük növényeinket, leülhetünk, cseveghetünk, kinek mi tetszik.
A találkozó kötetlen, bárkit részt vehet, a csere növények biztosítása sem feltétel. Minden növénykedvelőt szeretettel látunk!  
A piac 10 és 16 között tart nyitva. Az árusok rengeteg csodás növényekkel várnak, így ha nem tudsz növényt cserélni, akkor sem kell üres kézzel távoznod.

Balkonada találkozó ingyenes!

A találkozó teljesen ingyenes, a piacra sem kell belépti díjat fizetni.
A Balkonada találkozó helyszínén a növények csak is cserével válthatnak gazdát, pénzért történő árusításuk szigorúan tilos!
Sokan, sokféle növénnyel készülünk, megköszönjük, ha te is hozol, hogy valakinek örömet szerezhess vele! 
Jegyezd be a naptárba a 2017. október 22-t és gyere a családdal, gyerekekkel, kutyával (jól olvasod, ide azt is lehet hozni!), hogy megismerkedhess a többi lelkes balkonkertésszel.
Ha szeretnél több információt tudni előre és esetleg a növény csereberét is leegyeztetnéd a többiekkel, akkor gyere és csatlakozz a Facebook eseményünkhöz:
Itt szemezgethetsz a kiskertpiac programjai között:
A jó kedved és a pénztárcád ne hagyd otthon, mert rengeteg kézműves finomsággal várnak majd a kiállítók!
Az első találkozón beszámolóját itt találod:
Az idén tavaszi találkozóról itt olvashatsz:

További olvasnivalók hasonló témában: