BemutatkozásNagy Jucónagy jucó (Virágutazó – Nagy Judit e.v.) vagyok, informatikus és virágkötő, a virágos vállalkozások felvirágoztatásának segítője és virágkultúra népszerűsítésének utazó nagykövete.
Magánemberként fontos küldetésnek tekintem a virágkultúra megismertetését és megszerettetését. Álmom, hogy minden háztartásban hetente legyen friss virág, a gyermekek már pici korukban megismerjék és megkedveljék a kertészkedésben rejlő örömöket, a természet szeretete és óvása mindenki számára fontos és követendő érték legyen.
Virágutazó vállalkozásomat azzal a céllal alapítottam, hogy segítséget nyújtsak a kisvállalkozásoknak az internet és az online marketing nyújtotta lehetőségek kiaknázásában, üzleti folyamataik átvilágításában és átszervezésében. A marketing kommunikáció hatékonyabbá tételével, honlapok és webáruházak optimalizálásával járulok hozzá a kisvállalkozások sikeréhez. Tevékenységeimmel időrabló, ugyanakkor létfontosságú terheket veszek le a cégvezetők válláról, amivel biztosítom, hogy a “nemszeretem” feladatok helyett a szakmai munkára koncentrálhassanak. Szolgáltatásaimat elsősorban virágtermesztőknek, virágkereskedőknek, virágüzlet tulajdonosoknak és virágkötőknek ajánlom.

Miért engem válassz?

Virágkötőként ismerem a virágos szakma csínját-bínját. Tisztában vagyok a virágkereskedelem helyzetével, trendjeivel. Egy nyelvet beszélve sokkal könnyebben  megértjük egymást, mint egy “kockafejű” informatikussal. Imádom a munkámat, sikerorientált emberként fontos, hogy a maximumot nyújtsam számodra, hisz én is csak akkor lehetek sikeres, ha a megrendelőim elégedettek.
Célom az, hogy olyan marketing eszközök használatát ismertessem meg veled, amik nem csak viszik a pénzt, de garantáltan meg is térülnek.
Folyamatosan nyomon követem és több csatornán keresztül tesztelem az online marketing hazai és nemzetközi trendjeit, biztosítva ezzel, hogy az új, hatékony lehetőségek, eszközök a Te vállalkozásodhoz is eljussanak, Te magad is élvezhesd gyümölcsét.
Rendszeresen fejlesztem, a legjobbaktól tanulva képzem magam, hogy a legeredményesebb technikákat alkalmazva sikerre vigyem a Te  vállalkozásodat is. 
Minden olyan tevékenységet elvégzek helyetted, ami fontos a vállalkozások fennmaradásához, de Neked nem lenne rá időd vagy komoly összegekbe kerülne egy alkalmazottal végeztetni azokat. Aszolgáltatásaim díját költségként elszámolhatod, nem kell utánuk járulékokat fizetni, amivel komoly megtakarítást érhetsz el.  

Mikor ne válassz engem?

Ha szeretsz álmatlanul forgolódni éjszaka, fejfájással ébredni, bosszankodni, hogy a beígért határidő már rég elmúlt, már kétszer annyit költöttél a projektre, mint be volt tervezve, akkor kérlek keress mást.
Ha nem zavar a bizonytalanság, ha nem vágysz a sikerre vagy netán türelmetlen vagy, akkor ajánlom a konkurenseimet. Hiszem, hogy eredmény elérni csak kitartó, szorgos munkával lehet, csak akkor tudok segíteni a céljaid megvalósításában, ha ezeket az elveket Te is el tudod fogadni, hajlandó vagy áldozatokra a sikerért.
Célom, hogy ügyfeleim igényeit teljes körűen kiszolgáljam, elégedett ügyfeleket, sikeres együttműködést tudhassak magam mögött. Ha nem fontos számodra a minőség, csak a szolgáltatások ára alapján akarsz dönteni, akkor  más szolgáltatót kell keresned.

Hol találkozhatsz még velem?

A Balkonáda blogon és a hozzátartozó Facebook oldalon a balkonkertészkedőket látom el balkonkertészkedési, balkon berendezési tippekkel, tanácsokkal.  
A blogon virágokról, utazásokról, hagyományokról, szokásokról osztom meg gondolataimat képekkel, videókkal tarkítvaVirágápolási, gondozási tanácsokon túl olvashatsz itt olcsón, egyszerűen megvalósítható praktikákat lakókörnyezeted csinosításához, szebbétételéhez. Találkozhatsz egyszerűen és gyorsan elkészíthető finom ételek receptjeimmel is, amik elkészítése garantált sikerélményt nyújt számodra. Olvashatsz utazási beszámolókat, utazási élményeket. Tippekkel szolgálok, hogy az utazások biztosan felejthetetlen élményt jelentsenek számodra.
A Facebook oldalra napi rendszerességgel töltök fel  elsősorban saját készítésű inspiráló, kedvcsináló képeket a növényvilágból és a földünk országaiból. Idézetekkel, érdekességekkel, időnként viccekkel színesítem az oldalt. A feltöltött képek albumokba rendezettek, ami jelentős mértékben megkönnyíti az érdeklődésikörödnek megfelelő képek böngészését. A saját fotókon túl rendszeresen megosztom más oldalak általam relevánsnak, érdekesnek talált képeit.
Virágutazó által készített videók egy része csodálatos virágokon alapszik, kellemes aláfestő zene teszi teljessé a látványt.  Ezek közt találsz szülinapi, névnapi, Nőnapi és Anyák napi videót is. Az utazási videók autentikus zenével röpítenek el a világ legcsodálatosabb tájaira.
A Pinteresten az általam érdekesnek talált virágos és utazási képeket, inspirációkat gyűjtöttem albumokba. Kategóriánként csodálhatod meg a képeket. Megtalálható itt például Karácsonyi, Húsvéti, Valentin napi album. De böngészhetsz többek között esküvői díszek, kiegészítők között is.
A Google+ -on is találkozhatsz velem, ahol elsősorban az új blogbejegyzéseim böngészésére van módod.
Az utazásaim során felfedezett izgalmas helyekre, álmaim helyszíneire kalauzollak el a Közel és távol blogon és a hozzátartozó Facebook oldalon.