Esztendő, veszendő - Egy éves a blog!

avagy hamar múlik az idő, nagyon gyorsan eltelik egy-egy év


Jelentem eltelt egy év. Ma egy éve írtam az első blogbejegyzést. Kicsit félve, kétkedve fogtam hozzá. Millió kérdés fogalmazódott meg bennem. Nem tudtam, mi lesz a blog sorsa, lesz-e ihletem, kedvem, kitartásom rendszeresen újabb és újabb témákkal jelentkezni. Lesz-e akit érdekel amit írok, fogja-e egyáltalán valaki olvasni a bejegzéseket, rátalálnak-e az oldalra.





A félelmeim jó része alaptalan volt. A lesz-e témám kérdés soha nem vetődött fel. Sokkal többször szenvedtem a bőség zavarától. Gyakran a sok aktuális téma közül alig tudtam választani, hogy miről szóljon a bejegyzés. Néha az idő hiány, néha magánéleti problémák gátoltak az írásban. Hála Neked, több száz társadnak és a Google-nak(!) azt is büszkén mondhatom, hogy olvasottak az írásaim. Szép számmal akadnak rendszeresen visszatérő látogatók. Vannak hírlevél feliartkozóim is, akik automatikusan értesítő levelet kapnak az új bejegyzésekről.
 
Nem akarlak olvasottsági statisztikákkal, száraz tényekkel untatni. Inkább leírom azokat a legmeglepőbb keresési kulcsszavakat, akikkel a Google keresőből az oldalamra találtak emberek. Igen érdekes volt bogarászni a listát. Számomra kicsit érthetetlen is, hogy hozta ide őket a Google, hisz olyan témák is vannak, amiről nem is írtam, nem szólt egyetlen blogbejegyzés sem.

A Google keresőbe írt, számomra meglepő szavak, szókapcsolatok:

Cigány fülhallgatóval   
Farsangi szórakoztató zsáner figura
Ápolási diagnózis
Agykontroll neve
Fűrész
Waldorf ballagás búcsúbeszéd
Burg_pillar_bg
Boldog névnapot havasi gyopár
Kozmann György menyasszonya
Medvetalp recept
Napos libák
Maneken Pis Párizs
Atomium Németország
Szürke marha birka képek
Orchidea mag
Letöltés ingyen
Aalsmeer Szeged
Aalsmeer állás
Gólya ürüléke
Virágszőnyeg kerítés


Nem hiszem, hogy a helyenként vicces, vagy téves szókapcsolatok alapján megtalálta az illető az oldalamon, amit keresett. Az biztos, hogy nem tudta meg, hogy néz ki egy cigány füllhallgatóval és ápolási diagnózist sem olvasott. Ahogy a napos libákkal és a fűrésszel sem sokra ment nálam. Sőt még Kozmann György mennyasszonya kérdésre sem kaphatta meg a választ és nem gyönyörködhetett szürke marha birka képekben sem.

Remélem azért segített is az oldal, pl. hogy a Maneken Pis-t ne Párizsban, hanem Brüsszelben keresse, az Atomiumot nem Németországban, hanem Belgiumban találja. Bízom benne, hogy az oldalamat böngészve az is kiderült, hogy Aalsmeer egy holland város, ahol a virágtözsde van. Sőt mi több, nem sok köze van Szegedhez, tudomásom szerint még csak testvérvárosi kapcsolat sincs köztük.  

Azért, ha olvassa ezt a bejegyzést, aki időközben már kiderítette, más oldalon, hogy milyen egy virágszőnyeg kerítés, tudja mi az a Burg_pillar_bg vagy tud egy jó medvetalp recepttet, esetleg vannak jó szürke marha birka képei az kérem jelentkezzen, mert ezek most már engem is igazán érdekelnek!

Köszönöm, hogy vagy, hogy itt vagy, hogy olvasod!


Dália



Kiváncsi vagy az első bejegyzésre? Itt elolvashatod.