Legjobb iskola a tapasztalás - Goldenblog végeredmény

avagy tapasztalással szerzi meg az ember a legtöbb ismeretet

Kicsit talán félrevezető a cím, hiszen, még nincs vége a Goldenblog versenynek, még nem hirdették ki a végeredményt. Kategóriánként tíz-tíz blog tulajdonosa még izgulhat, hogy az Ő blogját ítéli-e a szakmai zsűri a legértékesebbnek, legérdekesebbnek. A zsűri 10 favoritja között ott van Travellina is, a kedvenc utazós blogom. Nagyon bízom a zsűri ítéli képességében! Szerintem Travellinának kell nyernie!


A Virágutazó blogot érintő eredmények viszont már tudottak és büszkén vállalom is!

Az Életmód katagóriában indult blogomat, - ahogy az előre borítékolható volt, - a zsűri nem sorolta a Top 10-be. Az egy éve indult blogommal nem is ez volt a célom. Egyszerűen csak a tisztes helytállás vártam meg és úgy érzem ez sikerült is. SŐT!

Most már az induló blogok pontos számát is nyílvánosságra hozták. Kiderült, hogy a többszörös nevezések miatt az előzetesen megjelent kb. 1.200 helyett valójában csak 879 blog nevezett az alábbi megoszlásban:

Közélet      74
Popart     177
Civil          67
Életmód 323
Biznisz    124
Ego         114


A közönség szavazatok tekintetében pedig minden elvárásom túlteljesült. Reálisnak a jó közép mezőnyt tartottam volna, esetleg az első 100-ba kerülést. Titkon azt reméltem, hogy az induló blogok felső 10%-kába sikerül felküzdenem magam, ami kb. a 30-ba juttás jelentette volna.  Ehhez képest épp hogy lemaradtam arról, hogy a felső 5%-ban legyek.

Az induló 323 blog közül a lelkes olvasó táboromnak és ismerőseimnek köszönhetően a 17. helyen végeztem. Ezúton is köszönöm mindenkinek a támogató, bíztató szavazatokat!


Goldenblog közönségszavazás végereménye az Életmód kategóriában: 




Különösen nagyra értékelem ezt az eredményt akkor is, ha a tavaszi Bloggerina versenyhez viszonyítom. Ott a 313 blog között a 71. helyet sikerült megcsípnem. A mostani eredmény mindenképp nagy előre lépés. A két verseny indulói között volt némi átfedés, de volt egy jelentős különbség is. Míg a Bloggerinán csak női írásokkal kellett vetekedni, itt most jó néhány férfi blogger társam felett is sikerült győzedelmeskedni.

Összességében azt mondhatom, hogy érdemes volt elindulni a versenyen. Nagyon jó tapasztalás volt. Egyértelműen csak nyertem vele. Az elért siker nagyon sok erőt, bíztatást ad a folytatáshoz. Erőt ahhoz, hogy a napi kudarcokat jobban viseljem, előre nézzek, fejlesszem magam és próbáljak még tartalamasabb, még nagyobb érdeklődésre számottartó bejegyzéseket írni.

A Goldenblog versenyről, a sikerhez való viszonyomról itt olvashatsz.