Gond nem játék - Virágutazó Örömteli pillanatok fotópályázat

avagy kártyázás közben vagy társasjátékban nem szabad töprengeni, sokáig gondolkodni


A Virágutazó Facebook (www.facebook.com/viragutazo) oldal egy éves szülinapjára készített természet kvíz után egy újabb játékra invitállak. Most nem a tudásodat teszem próbára, csak egy kis emlékezésre, kis nosztalgiázásra hívlak. Az ősz beköszöntével napról-napra hűvösebb az idő, egyre rövidülnek a nappalok, mind kevesebb időd töltünk a szabadban.  Szerintem épp itt az ideje, hogy felelevenítsük a szép emlékeket, a megörökített szép pillanatokat. Miért ne tehetnénk ezt közösen ? Ráadásul úgy, hogy nyerhetsz is vele!

A játék nagyon egyszerű. Küldj el maximum három, számodra kedves fotót a nagyjuco@viragutazo.hu email címre, szerezz minél több lájkolót a feltöltött képeidhez és nyerj!

Képek beküldésére október 14 és 27 között van lehetőséged. Kérlek beküldésnél add meg a képek címét és azt a nevet is, amivel indulni akarsz a versenyben. Ez lehet akár a beceneved, vagy valami jelige is, lényeg, hogy az ismerőseid tudják majd, hogy mit kell lájkolniuk. 

A beküldött képeket a Virágutazó Facebook oldalon az Örömteli pillanatok fotópályázat albumba töltöm fel október 28-án. Ezután két hét áll majd rendelkezésedre ahhoz, hogy minél több lájkot gyűjts a képedhez. A két hét alatt mindenki csak egyszer lájkolhat egy képet, tehát nem kell naponta buzdítani az ismerősöket. Egy személy korlátlan számú képet lájkolhat, akár a versenyben lévő összes képet is.   
 
És hol a Te Örömteli pillanatod?


Már küldheteted is képeket, bár szerintem nem árt elolvasni a játékszabályokat!

Virágutazó Örömteli pillanatok játék szabályzata:


1. A játék két részből áll. Az első szakaszban, 2013. október 14 -től október 27-ig küldhetők be a fényképek nagyjuco@viragutazo.hu email címre. Egy email címről maximum három fotóval lehet pályázni. A pályázathoz meg kell adni a képek címét és a pályázó nevét, ami lehet akár becenév, álnév vagy akár egy jelszó is.
A játék második szakasza 2013. október 28-tól november 10-ig tart. Ez idő alatt lehet a Virágutazó Facebook oldal Örömteli pillanatok albumába feltöltött fényképekre lájkokat gyűjteni. 

2. A játékban bárki részt vehet, aki elfogadja a játékszabályokat és hozzájárul ahhoz, hogy a játék nyerteseként a neve a Virágutazó Facebook oldalon megjelenjen. Ajándékot küldeni csak Magyarország területén belül van módom. 

3. A játékban részt venni csak saját készítésű, saját tulajdonú fotóval lehet. A játékban nemcsak virágos vagy utazási, nyaralási fényképek vehetnek részt. A fotók témája bármi lehet, ami nem sérti a közízlést. Pl. pályázhatsz olyan portréval, amit profi fotós készített rólad, de egy internetes oldalról letöltött utazási képpel nem. Az idegen fotókkal pályázók kizárásra kerülnek a játékból.

4. Egy email címről maximum három fotóval lehet pályázni.

5. Az eredményhirdetésre a játék lezárása után kerül sor. Az első öt legtöbb lájkot gyűjtött személy képei közül egy pártatlan zsűri választja ki a nyertes képet. Ezen felül kiosztásra kerül egy fődíj és egy külön díj is. A fődíjért és a különdíjért a lájkok számától függetlenül minden játékba küldött kép részt vesz. A független zsűri által legjobbnak ítélt fotó készítője kapja a fődíjat, a második helyezett pedig a különdíjat. 

6. A játék nyereménye három Virágutazó ajándékcsomag, amely mindegyike kisebb értékű virágokkal, utazásokkal kapcsolatos tárgyakat tartalmaz. 


A játékot innen is elérheted!


Megköszönöm, ha a játék második részében felhívod az ismerőseid figyelmét arra, hogy nézzenek szét a Virágutazó Facebook oldal többi albumában is és ha tetszik az oldal bátran nyomjanak egy tetszik gombot az oldalra is! 


Bíztatlak, hogy oszd meg a képed, írj megjegyzést a képekhez, hátha ezzel befolyásolni tudod a zsűrit!


Sok szép képet és felejthetetlen pillanatot kivánok!