Senki sem lehet bíró a maga ügyében - Kádár Tímea, Szállásmásképp

avagy senki sem dönthet elfogulatlanul olyan ügyben, amelyben önmaga is érdekelt 


Következő zsűritagunk a Virágutazó Örömteli Pillanatok fotópályázaton ismét egy sikeres üzletasszony és kisgyermekes anyuka, Kádár Tímea. Timi fotóival már sokat találkozhattál a Virágutazó Facebook oldalon, hisz rendszeresen megosztom őket. Nem Manyecskadesign Timiről van szó, hisz ő három fotójával is indult a fotópályázaton, így Ő nem lehet zsűritag, bármennyire is alkamlmas lenne rá. 

Zsűritagunk tehát Kádár Tímea, - vagy ahogy sokan ismerik egyszerűen csak a Szállásmásképp Timi -, szenvedélyes utazó, idegenvezető, útikönyvíró, utazási tanácsadó, a Szállásmásképp honlap (http://szallasmaskepp.hu/) tulajdonosa, szerkesztője.


Kádár Tímea

Timi idegenvezetői képesítéssel rendelkezik, angolul, németül, olaszul és spanyolul beszél. Európa majdnem minden országában többször is járt már, de Malajziában és Szingapúrban is többször megfordult. Rendszeres szerzője az Éva magazin utazás rovatának és többször láthattuk már utazási szakértőként a TV2 reggeli műsorában.

De lássuk mit mond Timi!

"Mindig is vonzottak azok az elbűvölő szállások, amiknek története, karaktere, lelke van, ahol már maga a szállás is látnivaló, és nemcsak egy ágy a sok közül. Nagy örömömre szolgál, hogy azt látom, milyen sokan gondolkodnak így, és keresik ezeket a helyeket, a legjobb érzés pedig, amikor utazásuk után örömmel számolnak be élményeikről. Ajánlataimban szerepel romantikus rönkház, borházfalu, felújított parasztház, hegyi kunyhó, mézeskalácsház, bájos vidéki otthon és még sorolhatnám."


Szállásmásképp ajánlásával


Szállásmásképp honlapján a neved és az email címed megadásával ingyenesen hozzájuthatsz igen hasznos és szép kiadványok, többek közt az "50 Európai szállás 50 euró alatt" című E-könyvhöz.   

Szállásmásképp ajánlásával


Szállás másképpen - ingyenes Facebook oldalán mindig találhatsz egy kis inspirációt, egy kis újdonságot a nagy gonddal kiválasztott különleges szállások közül. Vendégházak, fogadók, farmházak és egyéb szállások szélesköre vár többek között az Őrségből, a Mátrából, Toszkánából vagy akár az Alpokból.


Szállásmásképp ajánlásával


Ha kérdésed van, vagy nyaralásodhoz, telelésedhez, hosszú hétvégédhez tippre lenne szükséged, írj nyugodtan az info@szallasmaskepp.hu email-címre és Timi készségesen, rövid időn belül válaszol.

Szállásmásképp ajánlásával


Akit a fentiek nem győztek meg arról, hogy Szállásmásképp Timi az ideális zsűritag, azt szerintem nem is érdemes győzködni!