Senki sem lehet bíró a maga ügyében - Moldvánné Kovács Réka, REKA Style

avagy senki sem dönthet elfogulatlanul olyan ügyben, amelyben önmaga is érdekelt 


Mióta elértünk az Örömteli pillanatok fotópályázat utolsó hetét, egyre izgatottabbak a játékosok és egyre türelmetlenebbül várják a zsűritagok kilétének bejelentését. Most lehull a lepel első zsűritagunkról, aki nem más, mint Moldvánné Kovács Réka. Réka gyakorló anyukaként rengeteg örömteli pillanatot él meg a kisfia mellett. Tudja milyen értéke van egy őszinte gyermek mosolynak és munkája révén a szépség is nagyon fontos szerepet játszik a mindennapjaiban.

 Moldvánné Kovács Réka, REKA Style


Megkértem Rékát, hogy Ő mutassa be saját magát. Kérem fogadjátok szeretettel az Ő szavait: 

"Szép napot, kedves Olvasó!

Moldvánné Kovács Réka vagyok, a REKA Style termékek megálmodója, kivitelezője. Olyan gyurma ékszereket készítek, amelyeket csak és kizárólag az egyedit-, a provokatívat és az újdonságot keresőknek gyártok. Legyen szó Rólad vagy az italodról, ugyanis „felékszerezem” a bor- vagy pálinka üvegedet is.

www.facebook.com/ReStyleReka

Az oldalra folyamatosan rakom fel az ékszereket és az ital táblákat, melyek egyediek, megismételhetetlenek, azaz csak egyszer gyártok le. Hasonlót készítek, esetleg más színben. Így a Neked megálmodott ékszerem, nem jön veled szemben az utcán.

Folyamatos tesztelés alatt vannak a termékeim, ugyanis a 2,5 éves kisfiam részletbe merülően kíváncsi a félig- vagy teljesen kész produktumokra. Garanciát ezért is vállalok, mert strapabíróak.

Szeretem az ékszereket, és szeretem ezt csinálni. A Hobbi Gyár oldalam is ezt hivatott megmutatni, hogyan legyen a hobbinkból élvezetes munka.

www.facebook.com/hobbigyar


Mosolygós minden jót kívánok!

REKA "
Szemezgessünk egy kicsit Réka munkáiból!


Buseiness szett




Pink ring 3


Virágoskert a csipkében


Őszi vágy szett díszcsomagolásban






Ha megtetszettek Réka termékei és szívesen vásárolnál Tőle, a  Facebook oldalon felveheted vele a kapcsolatot.


Biztos vagyok benne, hogy Réka zsűritagként is megállja a helyét és pár embernek örömet okoz döntésével.