Minél tovább megyek az erdőbe, annál több a fa - Olvass tőlem a Cafeblogon is!

avagy minél inkább belemerülünk valamelyik témába, annál többet tudnánk mondani róla 

Ez a mondás igen aktuális most rám. Annyira belejöttem a blogolásba, hogy úgy döntöttem, nem álok meg ennél az egy blognál. Január 15-től inmár a Cafeblogon is van egy blogom, 

A Balkonáda blogom a balkonok, erkélyek kialakításához, a magaslati életterünk szépítéséhez, balakonkertészkedéshez ad tippeket, inspirációkat.

Balkonada szó nem létezik és nem elírás. Nem csak arról van szó, hogy balkonláda helyet ez sikerült. A balconada eszpererantó nyelven sok erkélyt jelent. A balkonada változat pedig ez az én agyszüleményem, amivel összefoglaló néven hívom a balkonokat, erkélyeket, teraszokat, loggiákat. Azokat a tereket, amit kapcsolatot teremtenek a külvilággal, amik igazi oázisként szolgálhatnak, amik esélyt adnak egy kertre akár a tizediken is. 


Balkonada

Mottóm, a Cafeblogon:

"Az életterünk növényekkel való berendezése során kiélhetjük művészi hajlamainkat. Épp úgy, mintha egy festményt készítenénk. Szabadon szárnyaló fantáziával színekkel, formákkal, ritmusokkal, illatokkal játszhatunk. Egy balkon berendezését, átalakítását ráadásul olcsón, akár évszakonként megtehetjük.
Nyugodtan kísérletezz Te is. Az elképzeléseid akkor valósulnak meg leginkább, ha hiszel bennük. Bízz magadban, inspirálódj, alkoss, teremtsd meg a magad magaslati édenét és élvezd a siker ízét! Fenn a magasban. A balkonádán. Vidám színpompát kívánok minden balkonra, teraszra, erkélyre, loggiara és a franciaerkélyekre is:

Nagy Jucó, a balkonfelelős "


Balkonada

Kattints ide és találkozzunk a Balkonádán, a Cafeblogon!