Tulipán virágzás extra virágosan Hollandiában - Kihagyhatatlan utazás virágimádók részére

A napokban több kérdést is kaptam, hogy mi a helyzet a nyáron beharangozott tavaszi hollandiai utazással. A kérdés teljesen jogos és jelentem jó hírrel szolgálhatok. Az utazást szervező és lebonyolító Proko Travel utazási irodával sikerült megegyezni. és bátran állíthatom, hogy kitűnő program született, olyan, ami maximálisan figyelembe veszi  a virágimádók kívánságait.

A volt németalföldi terület egy varázslatos szeglete Európának. Az út során profi idegenvezetőnkkel megtekintünk egy fantasztikus virágárverést, sajtkészítő üzemet, fapapucsfaragót, hangulatos városokban sétálunk. Az út csúcspontja Keukenhof, a fantasztikus virágpark meglátogatása lesz, ahol szinte egy egész napot töltünk, szemben a csoportos utazásoknál megszokott három órás tartózkodással.

Keukenhof


Az utazás időpontját úgy találtuk ki, hogy a Blumencorso virágfelvonulás is megtekinthető legyen. Természetesen nem maradhatott ki a programból Európa legnagyobb virágtőzsdéje Aalsmeer sem, ahol naponta 21 millió szál virág cserél gazdát.

Blumencorso


Az autóbuszos utazás programja:  

Április 23. Cs :Budapesti indulással, rövid pihenőkkel utazás első szálláshelyünkig
Utazás Ausztrián keresztül Németországba.

Április 24. P. : Luxemburg - Brüsszel
Délelőtt utazás Németországon keresztül. Luxembourgban megállás, gyalogos városnézés: nagyhercegi palota, székesegyház, parlament, városháza, főtér. Gyönyörködhetünk Luxembourg elegáns városában. Lesz szabadprogram, amikor lehet emlékeket vásárolni erről a kicsi, de hangulatos városról. 

Április 25. Sz. : Keukenhof
Várhatóan 10-kor érkezünk a virágparkba és 16-ig maradunk. A Blumencorsó kocsijai kb. 15 órára érnek  a park elé, így aki látni szeretné a fantasztikus virágmenetet, azt itt megteheti.


Keukenhofban már ültetik a hagymákat a 2015-ös Van Gogh évhez


Április 26. V. : Haarlem - Amszterdam
Délelőtt Haarlem, a csodálatos holland város főterén megtekintjük a Blumencorso felvonulás virágkocsijait, majd Amszterdam felfedezésére indulunk.

Április 27. H : Aalsmeer virágárverés, Hága Madurodam
Az Aalsmeeri virágtőzsde meglátogatása méltó zárása virágos programunknak. Hágai ismerkedésünk során ellátogatunk Madurodamba, a minivárosba, ahol a leghíresebb holland látnivalók kicsinyített másai között sétálva búcsúzunk a tulipánok földjétől, ahol még az uralkodót is szeretik.  

Aalsmeer vriágtőzsde 

Április 28. K : hazautazás, útközben városnézés Passauban, érkezés Budapestre 22.00 körül
Passauba érve városnézés a három folyó találkozásánál lévő hangulatos városban. A dóm nemcsak szép barokk díszítései miatt érdekes, de itt található a világ egyik legnagyobb orgonája is. Az Altstadt házai nagyon egységes képet adnak a belvárosnak. Természetesen felkeressük első királynénk, Gizella kápolnáját is. Sétánk utolsó állomása a három folyó összefolyásának helyszíne.


Az út során 3-4 csillagos szállodák kettő vagy igény szerint 3 ágyas szobáiban gyűjtünk erőt a következő napi látnivalók befogadására.

Ellátás: reggeli, ami általában svéd asztalos ellátást jelent. 
Közös vacsorát az olcsóbb ár miatt nem tervezünk. A szállodában vagy a szálloda környékén minden nap lesz vacsorázási lehetőség, amiben az idegenvezető segít.

Az utazás várható ára: 125.000 Ft, ami az euró árfolyamától függően az utazási szerződés megkötéséig csekély mértékben változhat. Az ár az utasbiztosítás díját nem tartalmazza.
Az utazás ára nem tartalmazza a belépők árát, aminél kb. 30-35 euróra kell számítani.

Szeretnéd Te is biztosítani a helyed erre az utazásra? Egyelőre nincs más teendőd, mint jelezni a részt vételi szándékodat!  


Jelentkezni a bejegyzés végén található szándéknyilatkozati űrlap kitöltésével lehet. Amint a minimum létszám összejön, a jelentkezők adatait átadom az utazási irodának.

Az iroda fogja megkeresni a jelentkezőket az utazási szerződéssel és az Ő részükre kell majd a 40% előleget is befizetni várhatóan november 30-ig. A fennmaradó összeg befizetése március 20-ig lesz esedékes.
Az utazási iroda referensével lehet majd megbeszélni azt is, hogy hol szeretnétek ülni a jól felszerelt, kényelmes autóbuszban.

Kérdéseidet a nagyjuco@viragutazo.hu címre küldött levélben tudod feltenni.

Jelentkezz és fedezzük fel együtt Hollandia rejtett kincseit, olyan virágosan, ahogy máshol nem teheted meg!