Pénteken nyit a 9. Gardenexpo!

Bíbor tangó és modern lebegés. Ezzel a hangzatos és egyben titokzatos címmel nyílik meg a 2015. március 20-án a 9. Gardenexpo. A három napos rendezvényen fantasztikus bemutatókertekből meríthetsz ihletet saját kerted és balkonod megtervezéséhez és berendezéséhez. A Gardenexpo hagyományosan a tavasz hírnöke, ahova idén is 25.000 látogatót várnak. Az eseményen a kertépítés és teljes kertfelújítás előtt állók éppúgy megtalálják azt, amire szükségük van, mint a kis terasszal rendelkezők és a hobbikertészek. 



Részben a kerti bútorok fejlődésének köszönhetően a kerti életmód egyre népszerűbb. Az időjárásálló, kárpitozott kerti társalgó és étkező bútorok puhaságukkal és trendi színeikkel a beltér komfortját csempészik kertjeinkbe. Az innovatív, kültérre kifejlesztett alapanyagok megjelenésével a kerti bútorok ellenállnak esőnek, fagynak, napsütésnek, UV-nek, penészedésnek. Így már egész évben a szabad ég alatt tarthatjuk a beltéri ülőgarnitúrák anyagát idéző, pamutszerű, gyakran bolyhos tapintású, kényelmes bútorokat.  
A kiállítás bemutatókertjei jól szemléltetik, mi mindenre használható egy kert, mi rejlik a kerttervezésben. Az ellesett ötletek megvalósításához szükséges eszközöket, berendezéseket és növényeket meg is vásárolhatók. A Gardenexpon minden megcsodálható a medencétől az öntözőrendszeren és burkolatokon, árnyékolókon keresztül a grillekig, kemencékig és a kert sajátos hangulatát meghatározó kiegészítőkig. 



Pár éves hagyomány, hogy a Gardenexpo belépőjeggyel a társrendezvény, az Orchidea Ünnep kiállítása is megtekinthető. Az idei Orchidea Ünnepen az ókori Egyiptomot idézik meg, elképzelve azt, milyen is lehetett volna, ha Egyiptom mesés világa ismerte volna az orchideákat. Felhasználva e nagy ókori birodalom híres helyszíneit díszletként, kétségtelenül pazar látványt nyújt előttünk az ezerarcú, szépséges orchidea. A korábbi évtizedek orchidea kiállításainál négyszer nagyobb beépített területen csodálható meg hazai és külföldi nemesítők közel 2.000 növénye és kompozíciója.   



A Gardenexpo és az Orchidea ünnep kihagyhatatlan minden kert- és balkontulajdonosnak, kertről álmodozóknak és orchidea rajongónak.  
Feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen megnyerni a rendezvény fődíját, egy álomszép kerti garnitúrát! A weboldalon a teljes kiállítói lista és program is megtalálható. 
  
Helyszín:
Gardenexpo és Orchidea Ünnep
2015. március 20-21-22.
Budapest Sportaréna
Jegyárak:
Felnőtt jegy: 2500 Ft
Kedvezményes jegy: (diák vagy nyugdíjas) 1650 Ft
Családi jegy: (2 felnőtt és maximum 3 diák) 6000 Ft
6 éves kor alatt a belépés ingyenes