Szavazz Nagy Jucóra az Év Anyavállalata 2016 versenyen!

A tavalyi év után az idén ismét elindultam a Gazdagmami.hu által meghirdetett az Év Anyavállalata versenyben. Megköszönöm, ha szavazatoddal Te is kifejezed szimpátiádat és elismered a munkámat!   




Gazdagmami.hu már 7. alkalommal hirdette meg az Év Anyavállalata versenyt. Tavaly legnagyobb örömömre és meglepetésemre sikerült a közönségszavazással az első 10 közé kerülnöm, amivel egy különdíj is járt és egy interjút is készítettek velem. A díjat ünnepélyes keretek közt az Üzletanyu Konferencián vehettem át a verseny kiírójától, Vida Ágitól (jobbra) és a különdíj felajánlójától, Faragóné Keserű Judittól (balra).






Megköszönöm, ha szavazatoddal Te is lelkesítesz a megkezdett munka folytatásában!
A lenti kép vagy az alatta lévő link elvisz a szavazás oldalára, ahol a bemutatkozásom alatt található tetszik gombot kell megnyomni, majd pedig a megerősítem feliratra kattintani. Előfordulhat az is, hogy egy felugró ablakban újabb tetszik gomb megnyomása szükséges. Csak akkor érvényes a szavazás, ha a számláló növekedett és a kis Facebookos profilképed is megjelenik a szavazók képei közt. Időnként nem látszik a tetszik gomb, ha ilyet tapasztalsz, akkor kérlek próbáld meg másik böngészőből. Azért ne ijedj meg, leírva bonyolultabb, mint a valóságban.




Tetszett a cikk? Oszd meg bátran.

Gyere és nézd meg a balkon-, és hobbi kertészkedéssel foglalkozó Balkonada blogomat is!