Nálam ezután is biztonságban vagy

Számomra mindig is kiemelten fontos volt a blogolvasók, hírlevél feliratkozók, üzleti partnereim személyes adatainak védelme. A 2018. május 25-én hatályba lépő az Általános adatvédelmi rendelet (General Data Protection Regulation – „GDPR”) szabályozza a velem megosztott személyes adatok kezelését és felhasználását.





A GDPR felülírja a meglévő adatvédelmi szabályokat, egységesíti az uniós tagállamok adatkezelési szabályait. Célja, hogy a természetes személyek, így Te mint hírlevél feliratkozó is nagyobb ellenőrzést gyakorolhass a személyes adataid gyűjtése, tárolása, megosztása és felhasználása felett.
Szeretnélek biztosítani, ahogy eddig is, a továbbiakban is biztonságban vannak a velem megosztott személyes adataid. Szeretném azt is biztosítani, hogy megérts, hogyan használom fel az adataidat a jobb és személyre szabottabb vásárlói élmény biztosítása érdekében.

A fenti okokból a frissítettem az Általános Szerződési Feletételeimet (ÁSZF) és az Adatkezelési tájékoztatót. Az új, 2018. május 25-től érvényes szabályzatok információt nyújtanak személyes adataid honlapjaimon történő felhasználásáról.

Neked nincs semmilyen különösebb teendőd, de javaslom, hogy tekints át milyen változások történtek az Adatkezelési tájékozóban, hogy tisztában legyél a Téged érintő változásokkal.

Az ÁSZF elérhetősége:
https://viragutazo.hu/wp-content/uploads/ASZF.pdf
Az adatkezelési tájékoztató:
https://viragutazo.hu/wp-content/uploads/Adatkezelesi-tajekoztato.pdf

Ha most szeretnél feliratkozni a hírleveleimre, most itt megeheted!


Balkonada - kertészkedős és életmód magazin

https://balkonada.hu/balkonada-hirlevel-feliratkozas/ 

Közel és távol - utazási tippek

https://kozelestavol.hu/hirlevel-feliratkozas/

Hétfői papirusz - virágos marketing tippek hétfőnként

https://viragutazo.hu/ingyenes-tudasanyagok/hetfoi-papirusz/